Terugbetalings beleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt terugsturen.

Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere redennwaarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van motief te herroepen.

Na annulering heb 14 dagen om jouw product terug te sturen in originele verpakking Je krijgt dan het orderbedrag van het artikel gecrediteerd, Enkel de kosten van het verzenden en terug  naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. , raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden verzending dient altijd met track and trace te gebeuren  en deze aan ons door te geven .

 De verzender is verantwoordelijk voor de kosten die voorkomen bij verlies of verloren zijnde pakjes van de vervoerder .

Om gebruik te maken van het retour recht kan je ons contacteren  

contact@thejewelstory.be met de mededeling welke of welk artikel je wenst te retourneren,waarna we je terug contacteren om je aanvraag te bevestigen .

. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het teruggezonden product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking ervan beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Solden en speciale acties kunnen niet geretourneerd worden.